Rybí filé po italsku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Osolené porce filé upečeme v rozpáleném oleji. Do zbylého tuku přidáme nakrájenou zeleninu a cibuli (na kolečka), nové koření, bobkový list a slabě osmažíme. Přisypeme mouku a osmažíme dorůžova. Hotový základ zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme citronovou šťávu, protlak a vaříme nejméně 30 minut. Povařenou omáčku přecedíme, přidáme doměkka uvařené bílé fazole, vlijeme na opečené filé a krátce povaříme. Podáváme s rýží nebo makarony.

Komentáře a dotazy…