Roštěná v křenové krustě

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Osolenou a opepřenou roštěnou zprudka opéct na slunečnicovém oleji, přendat do pekáčku. Oloupané cibule a mrkve pokrájet nadrobno a orestovat ve výpeku z masa, zeleninu s bobkovými listy a tymiánem přidat do pekáčku. Na olivovém oleji podusit nasekané šalotky, nechat vychladnout a dát do misky. Přidat hořčici, křen, strouhanku a bylinky, osolit a promíchat. Směs nanést na maso, přitlačit a podlít trochou vína i vývaru, péct asi 35 minut na 180°C , pak vyndat. Šťávu se zeleninou přelít do kastrůlku, zaprášit moukou, rozředit zbytkem vína i vývarem, nechat 15 minut provařit, propasírovat a dochutit.

Komentáře a dotazy…