Recept Zajíc se žampiony

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Naporcované zaječí hrudí a stehna nařízneme tak, abychom mohli protáhnout proužky slaniny a osolíme. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme připravené maso, podlijeme trochou vody a podusíme. Když je maso téměř měkké přisypeme sterilované cibulky + nakrájené žampiony na plátky. Můžeme přihodit i dvě špetky sušených hub.Vše podusíme doměkka. Nakonec omáčku můžeme zjemnit smetanou. Zajíc se žampiony je chutný s rýží či různě upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…