Recept Zajíc podle vinaře

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso si naporcujeme, nařízneme a protáhneme proužky slaniny, které si předem obalíme v koření divočina. Osolíme, zaprášíme moukou a vložíme na pánev s rozehřátým olejem. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, lžíci kečupu a podlijeme trochou vína. Pomalu dusíme doměkka. Před dokončením přidáme na půlky nakrájené kuličky hroznového vína. Nezapomeneme je vypeckovat! Ještě krátce podusíme a je hotovo. Zajíc podle vinaře je výtečný s hranolky či bramborovými kroketami.

Komentáře a dotazy…