Recept Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ze všeho nejdříve si rozehřejeme sádlo nebo olej a osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přisypeme na kostky nakrájené maso, které osolíme, opepříme a ochutíme prolisovaným česnekem. Vše osmahneme a podle potřeby podlíváme, podusíme téměř doměkka. Potom přidáme růžičkovou kapustu a plátky žampionů. Ve vlastní šťávě dodusíme. Vepřové maso s růžičkovou kapustou podáváme s bramboráčky či bramborovou kaší. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…