Recept Uzené maso dušené v zelenině

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na tenké nudličky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme maso a ze všech stran zprudka opečeme. Přidáme připravenou nakrájenou zeleninu, kterou orestujeme, podlijeme vodou, okořeníme, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. Maso vyjmeme na talíř, omáčku zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, a asi 5 minut povaříme. Maso na talíři přelijeme omáčkou a jako přílohu zvolíme nejlépe houskový knedlík.

Komentáře a dotazy…