Recept Telecí po vinařsku

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Nejprve si z telecí kýty nakrájíme dva až tři plátky (šikmými řezy) na jednu porci. Plátky telecího masa si naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Rozehřejeme si olej a maso si z obou stran opečeme. Dále zbavíme hroznové víno peciček, přidáme máslo a bobule přisypeme. Potom přihodíme na kostičky nakrájenou šunku a nasekanou petrželku. Vše zakapeme bílým vínem a podusíme. Podléváme podle potřeby. Telecí po vinařsku podáváme s kroketami nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…