Recept Švábské roštěnky

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Nařízneme si roštěnky na okrajích, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmahneme z obou stran. Roštěnky vyndáme, na chvíli odložíme a na tuku osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. Zaprášíme ji paprikou, ihned podlijeme trochou vývaru, přilijeme rajský protlak a promícháme. Do směsi vložíme roštěnky a znovu podlijeme vývarem. Přikryjeme a dusíme doměkka, podle potřeby maso obracíme. K poloměkkým roštěnkám přisypeme na kostičky nakrájené brambory. Ke konci dušení zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody. Jednotlivé porce ozdobíme do vějířku nakrájenou okurkou.

Komentáře a dotazy…