Recept Srnčí na zámecký způsob

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Máte-li chuť na zvěřinu, zkuste srnčí na zámecký způsob. Nejprve si musíme srnčí maso odblanit a nakrájet na 12 medailonků. Všechny zlehka naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a obalíme v hladké mouce. Poté je na předem rozehřátém oleji z obou stran osmahneme. Přisypeme cibuli, tu osmahneme a přidáme nakrájené houby, podusíme doměkka. Dále přilijeme smetanu a prohřejeme. Nezapomeneme zakápnout citronovou šťávou a dochutit nasekanou čerstvou pažitkou. Tyto delikatesní medailonky podáváme s rýží či bramborami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…