Recept Plněné dančí řízečky

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Nejprve si plátky dančího masa osolíme, okořeníme a položíme na ně plátky slaniny, dále kapary, kolečka cibule a zakapeme kečupem. Takto připravené řízky přeložíme a spíchneme jehlami či párátky. Dále obalíme v hladké mouce a opečeme na předem rozehřátém oleji. Přidáme ještě máslo a podlijeme vodou. Zvolna podusíme doměkka. Plněné dančí řízečky servírujeme s opečeným bramborem a zeleninovou oblohou. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…