Recept Kuřecí kebaby

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Co takhle si připravit domácí kuřecí kebab. Nejprve si kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, které naklepeme. Následně připravíme marinádu z oleje, citronové šťávy, nadrobno nakrájené cibule, kari koření, soli, špetky drceného červeného pepře a na jemno nasekaných bylinek. Na závěr zakapeme tabascem. Takto připravenou marinádou potřeme kuřecí prsa, která necháme v chladu odležet 4-5 hodin. Poté kuřecí maso a játra střídavě napichujeme na jehly. Takto připravené kebaby zvolna grilujeme a podle potřeby potíráme zbylou marinádou. Kuřecí kebaby podáváme s chlebem či bagetou a salátem z čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…