Recept Bažant na červeném víně

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ze všeho nejdříve rozdělíme celého bažanta na osm kusů. Tyto kousky masa si nařízneme a protáhneme proužky slaniny. Použijeme pouze část připravené slaniny a zbytek nakrájíme na kostičky. Ty rozškvaříme na pánvi, po chvíli přidáme máslo, nakrájenou cibuli, kterou zpěníme. Dále vložíme osolené maso, okořeníme a zalijeme vínem. Pomalu masíčko dusíme či spíše vaříme. Ve finále přidáme nakrájené oloupané žampiony, cibulky, šunku a dodusíme. Bažant na červeném víně se servíruje s rýží či bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…