Rajská omáčka v papinaku

Autor receptu: bartovce (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mouka hladká
  • sůl
  • máslo
  • 1/4 lžičky skořice
  • dle potřeby g hovězí
  • 1 kus rajský protlak
  • 1 kus cibule
  • 4 kusy bobkový list
  • 1 l rajčatová šťáva
  • 3 ks pepř
  • 6 lžiček cukr krystal
  • 7 kusů nové koření

Cibuli osmahneme na másle.Do papinaku řidáme osolené hovězí maso,nové koření,pepř,bobkový list a tak 3-4dcl vody.Uvaříme do měkka.Maso vyndáme.Vývar zcedíme a přidáme protlak a rajskou štavu,Cukr skořici a pořípadě masox.Na pánvičce si uděláme jížku,kterou rozmícháme v trošce vody a přidáme k ostatnímu.Omáčku necháme povařit.Dochutíme cukrem a solí.

Komentáře a dotazy…