"Rodeo" - luxusní bramborák

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Bramboráky připravíme na sádle jako obvykle (nastrouhané brambory, mléko, vejce, polohrubá mouka, česnek, sůl, mletý pepř, majoránka) Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa a osmažíme. Pak osolíme, okořeníme a vmícháme nakrájenou zeleninu a houby. Krátce podusíme a do hotové směsi vmícháme kečup a nastrouhanou nivu. Na talíř položíme horký bramborák, navršíme kopec náplně a pospeme strouhaným eidamem. Dá nám to sice víc práce, ale výsledek stojí za to!

Komentáře a dotazy…