Pštrosí vejce tety Jitky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Do mletého masa přidat strouhanku, mléko, rozmíchané vejce, utřený česnek se solí, pepř a prosátou mouku. Směs promíchat a rozdělit na 4 díly, vytvarovat šišky a naplnit vařeným vejcem. Pštrosí vejce dát do vymaštěného pekáče a zapéct. Pak podlít trochou vody a za občasného přelévání šťávou a doplňování vody upéct dozlatova. Hotové vyndat, podle potřeby přisolit, šťávu přecedit a převařit. Příloha - bramborová kaše nebo pečivo, a zelenina.

Komentáře a dotazy…