Pravé krkonošské kyselo

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

1.Kvásek rozředíme vodou a 15 min.povaříme,(hlavně ode dna míchat aby nebyly hrudky),přidáme sůl a kmín. 2.Zvlášť uvaříme sušené houby(nejprve je namočíme),brambory se šlupkou(samostatně),uvařené je nakrájíme na větší kostky. 3.Usmažíme vejce. 4.Usmažíme cibulku do zlatova. 5.Nakonec všechno přidáme do rozředěného kvásku a pečlivě zamícháme a povaříme 5 min. Kvásek si nepřipravuji, ale nechávám si ho kupovat v Praze v jednom pekařství za Staroměstským náměstím.

Komentáře a dotazy…