Pomerančový salát s cibulí a tuňákem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pomeranč oloupeme a vykrájíme z něj filátka nebo ho nakrájíme na půlkolečka. Šťávu uvolněnou při loupání a krájení zachytíme do misky. Do šťávy přidáme med, citronovou šťávu, olej, zázvor a metličkou vyšleháme zálivku. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a smícháme ji s pomerančem. Zalijeme zálivkou a necháme alespoň hodinu marinovat,aby se spojily chutě. Při podávání posypeme tuňákem a kapary.

Komentáře a dotazy…