Pikantní roládka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
197× přidáno do oblíbených

Lučinu utřeme s taveným sýrem a máslem. Ochutíme hořčicí, promícháme a dáme do chladu ztuhnout. Eidam v mikrotenovém sáčku vložíme do vroucí vody a vaříme až se roztaví. Pak jej vyndáme ze sáčku na podložku (vál) a rozválíme na plát o síle asi 2mm. Na sýrovu placku rozetřeme vrstvu připravené pomazánky, překryjeme kolečky salámu, potřeme zbytkem pomazánky, posypeme hráškem, krájenou kapií, pevně svineme a zabalíme do alobalu. Dáme do chladničky ztuhnout alespoň na 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Krájíme na plátky a podáváme s bagetou nebo jiným pečivem.

Komentáře a dotazy…