Pečený nebo grilovaný bůček

Autor receptu: lucka9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Do mísy dáme olej, koření, podrcený česnek, drobně natrhané oregano, sůl podle chuti a promícháme. Maso nakrájíme ta plátky 1 - 1,5 cm silné, dáme do mísy k marinádě a promícháme, přikryjeme poklicí a dáme přes noc do lednice. Druhý den maso dáme na pekáč, podlijeme troškou vody a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena. Během pečení maso poléváme výpekem a podléváme vodou, pokud se vypařila. Maso můžeme taky grilovat na grilu. Podáváme s chlebem nebo se zelím a bramborem, knedlíkem.

Komentáře a dotazy…