Pařížské kostky

Autor receptu: stanicka007 (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Na pařížskou šlehačku den předem svaříme smetany a ledové kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice, je potřeba řádně vychladit, lépe se šlehá. Na korpus ušleháme vejce a cukr do pěny. Přidáme vařící vodu přímo z konvice, cca půl decilitru. Když se začnou tvořit veliké bubliny přidáme ostatní suroviny a opět pořádně vyšleháme. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Po upečení a vychladnutí natřeme ušlehanou hmotu ze smetan a kaštanů, posypeme kakaem nebo nahrubo nastrouhanou tyčinkou margot.

Komentáře a dotazy…