Pařížská šlehačka z ledových kaštanů

Autor receptu: kojaníček (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Ingredience

Do smetany (pokud možno 33%) nalámeme čokoládové tyčinky ledové kaštany (někdy se dají sehnat extra hořké v hnědém obalu, tak ty jsou nejlepší, ale i ty klasické jsou perfektní) a za stálého míchání přivedeme k varu. Chviličku povaříme, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky nejlépe přes noc. Šleháme elektrickým šlehačem důkladně vychlazenou. Používám jako náplň do dortů a řezů, na zdobení i na poháry.

Komentáře a dotazy…