Ovocné řezy se želatinou

Autor receptu: Jirulle (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Smícháme mouku, cukr, olej, kakao, jedlou sodu, celá vakéčla a jogurt a vypracujeme hladké těsto. Nalijeme ho na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Upečený korpus necháme vychladnout. Broskve a jahody scedíme a necháme okapat. Šťávu z kompotů zředíme vodou tak, aby tekutiny byly dva hrnky. Do Šťávy pak přidáme pudink a vaříme. Smícháme s tvarohem a cukrem (moučkovým). Po vychladnutí potřeme těsto krémem a klademe na něj broskve a jahody. Připravíme si želatinu podle návodu, přelijeme moučník a necháme ztuhnout.

Komentáře a dotazy…