Nejlepší guláš

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Na lžíci sádla osmažíme jemně pokrájenou cibuli a jeden stroužek česneku. Přidáme maso nakrájené na kostky a vydusíme šťávu až na tuk. Vmícháme papriku, zalijeme vodou a uzavřeme papiňák. Za 40 min. je maso měkké, takže můžeme dolít horkou vodou o něco víc, než chceme mít omáčky a přisypeme chlebové drobky. Často mícháme protože se chytají dna. Když jsou drobečky téměř rozvařené a omáčka hladká. Přidáme koření, zbytek rozetřeného česneku a sůl. Už dlouho nevaříme. Podáváme zásadně s chlebem a s vychlazeným pivem.

Komentáře a dotazy…