Nakládaný bůček v paprikovém závoji

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Do horké vody dáme sůl, nové koření celý pepř, bobkový list a česnek přivedeme k varu, vložíme bůček a vaříme do měkka. Měkké maso vyndáme a potřeme pastou z mleté papriky, chilli a mletého pepře, které naředíme na konzistenci pasty vývarem z masa. Každý si dá pálivé podle své chuti. Zabalíme do potravinové folie a necháme do druhého dne uležet v ledničce. Kdo má rád česnek a nechystá se do práce může dát do pasty i česnek. Potom je bok pikantnější.

Komentáře a dotazy…