Nadívaný bůček tety Jitky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Cibulku nakrájet nadrobno, kapustu a mrkev pokrájet na kostičky. Na pánvi rozpustit máslo a všechnu zeleninu na něm krátce orestovat. K ní přidat vejce, petrželku, směs osolit, opepřit a ochutit muškátovým květem. Jenom krátce prohřát a pánev odstavit. Bůček rozříznout, aby vznikla kapsa, naplnit vychladlou směsí, zašít, osolit a posypat kmínem. Kapsu dát do pekáčku, podlít pivem a péct asi 60 minut na 200°C. Během pečení přelévat výpekem. Upečenou kapsu nakrájet na plátky, vhodbná příloha jsou brambory nebo kaše.

Komentáře a dotazy…