Myslivecký gulášek

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Na slanině na kostičky rozkrájené osmažíme do zlatova drobně krájenou cibuli, přidáme a zpěníme mletou papriku a vmícháme rajský protlak. Do toho základu vložíme maso nakrájené asi na pětidekové dílky, přidáme pepř, kmín, majoránku a sůl, pokrájené houby nebo žampióny a dusíme za občasného dolévání vodou. Když je maso poloměkké, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a dusíme dále do měkka. Před dokončením přidáme jemně posekanou bylinkovou směs a třený česnek. Jako přílohu podáváme houskový knedlík nebo chléb. Myslivecký guláš je možné připravit taky z hovězího masa. - Recept cca na 5 porcí.

Komentáře a dotazy…