Moučník ze svařáku.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

1. Mandle upražíme do růžova. 2. Polevu připravíme dle návodu a necháme v teplé lázni. 3. Tuk šleháme asi 2 minuty na nejvyšší stupeň šlehače. Za stálého šlehání přidáme cukr , vanilkový cukr. Do hmoty zašleháváme po jednom po sobě vejce , každé asi tak 30 vteřin. 4. Mouku smícháme se solí a práškem do pečiva a zašleháme do ní víno na mírnější stupeň šlehače. Na konec tam vymačkáme polevu a krátce zašleháme. 5. Těsto dáme na připravený plech a pečeme na 180°C asi tak 25 minut. 6. Po té necháme moučník vystydnout. 7. Z cukru a vína ( na polevu ) vymícháme při mírném zahřátí polevu a potřeme s ní moučník. Posypeme připravenými mandlemi.

Komentáře a dotazy…