Moravské uzené s křenovou omáčkou

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme na másle zesklovatět. Pak zasypeme moukou, po chvilce přilijeme vodu, mléko a přidáme kostku bujónu. Omáčku přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut. Nakonec přilijeme smetanu, ochutíme solí a pepřem a ještě 2 minuty vaříme. Vypneme sporák a do omáčky přidáme čerstvý strouhaný křen. Mezitím si připravíme maso. Vaříme je úplně ponořené do vody dokud není měkké, pak nakrájíme na plátky a podáváme s houskovým knedlíkem a křenovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…