Medvědí tlapy s celerovým salátem

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

MEDVĚDÍ TLAPY Z vepřové kýty nakrájíme 4 řízky, naklepeme je, osolíme, opepříme a naplníme plátkem Królewského sýra, plátkem Váhalovy mozaiky, kouskem feferonky bez jadérek a kouskem Váhalovy slaniny. Řízky přeložíme a okraje spojíme jehlou nebo párátky, zvolna opékáme na oleji. Šťávu zjemníme máslem, jako příloha se hodí vařené brambory a celerový salát. SALÁT ZE SYROVÉHO CELERU 400g celeru, 2 lžíce vody, 2 lžíce citronové šťávy, sůl, cukr, 100g majonézy Celer nastrouháme a promícháme se sladkokyselou zálivkou. Do promíchaného salátu lehce vmícháme majonézu. Hodí se i jako pomazánka na chlebíčky.

Komentáře a dotazy…