Maminčina játrová omáčka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Na tuku zpěníme cibulku, přidáme na drobné kousky nakrájená játra, okořeníme kmínem, špetkou majoránky a pepřem. Játra opečeme, podlijeme vývarem pro lepší chuť, pokud nemáme tak jen vodou a dusíme 10 min. Pak je umeleme na msovém strojku nebo je dáme do robota. Z tuku a mouky připravíme jišku, rozvaříme ji vývarem předem připraveným se zeleniny nebo bujonu, přidáme rozemletá játra a omáčku prohřejeme. K této omáčce podáváme rýži, knedlu i vařený brambor.

Komentáře a dotazy…