Staňte se našimi fanoušky na:

Makrela na dijonské hořčici a bílém víně

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pekáček vymažeme nebo vystříkáme olejem a na dno rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Ryby očistíme, lehce osolíme, každé makrele vložíme do bříška snítku petrželky a rybky narovnáme do pekáčku na cibuli. Smícháme hořčici s vínem, přidáme sůl, pepř a vzniklou zálivkou makrely přelijeme. Pekáček vložíme do trouby a při střední teplotě pečeme asi 30 minut. Během pečení ryby jednou opatrně otočíme. Podáváme s bramborem nebo bramborovými kroketami a zeleninovým salátem a sklenkou bílého vína.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |15. května 2013
tak to musí být mlsota hned o víkendu zkusím Odpovědět
roxana-zdena |15. května 2013
Nádherná fotka a jak ryby nemusím, tohle zkusím.... Odpovědět
eviti |14. května 2013
vyzkouším Odpovědět
korrrinka|15. května 2013
Uložím a také vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!