Luxusní paštika z kachních jatýrek s pomerančovou marmeládou a kůrou

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Na dvou PL másla opečeme cibuli a česnek. Přidáme kachní játra - tak, aby zůstala uvnitř růžová, ale aby nebyla syrová. Směs rozmixujeme, přidáme zbylé máslo, smetanu, sůl, pepř a znovu promixujeme. Přidáme jemně nasekanou slaninu a pomerančovou marmeládu. Promícháme vidličkou, dáme do misky, zakryjeme alobalem a necháme ztuhnout v ledničce. Nejlépe chutná s chipsy z toustového chleba. /Toustový chleba rozválíme, zbavíme kůrek a dáme ho na chvíli zapéci pod gril do křupava/. Krájíme jej pak na půlky a mažeme paštikou.

Komentáře a dotazy…