Lilková omáčka s kuřecím masem a rajčaty

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Lilek oloupeme a narkájíme na sředně velké kostičky, také si připravíme kuřecí prso, omyjeme a nakrájíme na kousky. Dále budeme potřebovat rajčata, která omyjeme a také nakrájíme na kousky. Kdo chce, může si je předem oloupat. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na malé kostičky. Na troše oleje ji zpěníme a přidáme lilek a kuřecí kousky, které jsme si osolili a opepřili. Můžeme použít i jiné koření, které máme rádi. Podlijeme vodou či vývarem. Přiklopíme a na mírném stupni vaříme do poloměkka. Pak přidáme nakrájená rajčata a dochutíme dle potřeby. Můžeme například přidat i podravku. Před koncem přidáme jíšku a zahustíme dle potřeby. Podáváme například s rýží či těstovinama.

Komentáře a dotazy…