Lázeňské knedlíky

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Veku nakrájíme a dáme ji oschnout do trouby. V mléce rozmícháme žloutky, rozpuštěné máslo,sůl a přelijime přes veku posypeme moukou a promícháme. Z bílků uděláme sníh, který přidáme s posekanou petrželkou do směsi, promícháme. Na potravinovou folii uděláme knedlík, který folií stáhneme, na koncích zavážeme, propícháme párátkem a dáme na 20 minut vařit do vroucí vody. Po vyjmutí knedlíky ihned rozbalíme z folie a propíchneme, aby vyšla pára a nesrazil se.

Komentáře a dotazy…