Lasagne s vepřovým masem a zeleninou

Autor receptu: Mona22 (29 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Vepřové maso(plecko) umeleme na masovém strojku.Na tuku si orestujeme cibuli a přidáme maso, sůl, pepř,drcená rajčata a zeleninové lečo, povaříme do měkka.Připravíme bešamelovou omáčku z mléka a hladké mouky.Pekáček si vymažeme tukem a kompletujeme.Nejprve na dno pekáčku dáme vrstvu masové směsi a poklademe první vrstvu lasagní a takto postupujeme ve třech vrstvách.Poslední vrstvu přelijeme bešamelovou omáčkou a krátce před dopečením posypeme sýrem.

Komentáře a dotazy…