Kyjevské řízky s bylinkovým máslem

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Máslo necháme v misce změknout při pok.teplotě.Bylinky očistíme a nasekáme najemno.Do misky s máslem pak přidáme bylinky,oloupaný a prolisovaný česnek a trochu citr.štávy.Důkladně promícháme.Máslo dochutíme solí a pepřem.Kuřecí prsa očistíme a do každého kousku masa uděláme dlouhým úzkým nožem hluboký otvor.Bylinkové máslo přendáme do cukrářského sáčku a kuř.kapsy jím naplníme.Otvor každé kapsy uzavřeme kouskem masa.Kapsy osolíme a postupně je obalíme v trojobale.V pánvi ohřejeme vyšší množství oleje.Vložíme do ní maso a osmažíme z obou stran.Podáváme s vařenými bramborami

Komentáře a dotazy…