Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky

Autor receptu: Sefa (187 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Do studené vody dáme skelety, koření, sůl a zeleninu. Přivedeme k varu a pak snížíme teplotu a necháme probublávat, vařím klidně 2hodiny. Až je silný vývar hotov, skelety vytáhneme, maso obereme, vývar scedíme. Nakrájíme zeleninu, přidáme do vývaru společně s masem. Do vroucí polévky přidáme knedlíčky a necháme povařit Knedlíčky: 200g kuřecích jater, 1 vejce, 1 stroužek česneku, špetka soli, špetka majoránky, strouhanka na zahuštění, petrželka

Komentáře a dotazy…