Kuřecí ragů s pomeranči

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Kuře rozdělíme na čtvrtky, které v osolené vodě uvaříme doměkka. Maso vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu osmahneme na másle nakrájenou cibuli, vmícháme mouku a krátce podusíme. Za stálého míchání přilijeme ¼ l vývaru z kuřete, důkladně rozšleháme a povaříme. Omáčka musí být hladká, osolíme, opepříme a přidáme nakrájené maso. Oloupané pomerančové dílky podusíme krátce na másle a přidáme do omáčky s masem. Jako přílohu podáváme dušenou rýži.

Komentáře a dotazy…