Kuřecí KUNG PAO s papričkami

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky. V misce promícháme marinádu, polovinu promícháme s masem a necháme ho asi 30 minut odležet. Zbylou marinádu naředíme trochou kuřecího vývaru, přidáme cukr, sůl, kapku sezamového oleje, červený ocet. Chilli papričky rozpůlíme, vyškrábneme semena a pokrájíme. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, opečeme na něm kousky kuřete a odložíme je do hlubšího talíře. Na troše oleje opečeme papričky, dokud nezačnou tmavnout a na kůži se jim nezačnou dělat "puchýřky", přisypeme česnek a společně opečeme. Do pánve vrátíme maso, promícháme se zbylou naředěnou marinádou a vaříme do zhoustnutí, přimícháme arašídy, společně prohřejeme a servírujeme s rýží.

Komentáře a dotazy…