Kuře v pomerančové marinádě

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

1) Připravíme si marinádu - smícháme šťávu z pomeranče a limetky, přidáme trochu nastrouhané pomerančové kůry, trochu medu, chilli, olej, sůl a pepř, na kolečka nakrájenou cibulku. 2) Maso naporcujeme - nejprve odřežeme nohy - ty rozdělíme na paličky a horní stehna. Poté odkrojíme křídla a vyřízneme prsíčka. Vše ponecháme s kůží a naložíme přes noc do marinády. 3) Maso grilujeme 12 minut z každé strany, nejprve kůží dolů.

Komentáře a dotazy…