Kuře na žampionech s hráškem

Autor receptu: A+ (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Očištěné porce kuřete dáme na nakrájenou,na másle zpěněnou cibuli,osolíme,opepříme,podlejeme vývarem a dusíme doměkka.Během dušení maso obracíme,proléváme šťávou a podléváme vývarem.Měkké maso vybereme,do šťávy vmícháme smetanu rozšlehanou s moukou a povaříme.Omáčku procedíme nebo rozmixujeme,přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony a prátce povaříme.Nakonec přidáme okapaný hrášek,porce kuřete,osolíme a dobře prohřejeme. Podáváme s krupicovými noky.

Komentáře a dotazy…