Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na oregánu

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čtvrtky kuřete marinujeme nejlépe přes noc ve směsi oleje, prolisovaného česneku, citrónové šťávy, soli, pepře a oregana. Na druhý den jednotlivé porce napícháme na jehlu a na grilu zvolna opékáme. Zbytek marinády z kuřete osmahneme s máslem a poléváme jí hotové porce kuřete.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |13. června 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!