Kuře na kari s fazolkami

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Kuře osolit a opepřit, dát na pekáč. Část másla odložit, zbytek nakrájet na kousky a obložit jím okořeněné kuře. Podlít 150ml vody a péct na 200°C doměkka - asi 50-60 minut. Fazolové lusky nakrájet na menší kousky a podusit na odlořeném másle skoro doměkka. Ochutit kari, nasekaným koprem a podle potřeby osolit. Podušené fazolky uložit na velký servírovací talíř, upečené kuře naporcovat, jednotlivé porce uložit na fazolky a zalít trochou vypečené šťávy. Podávat například s vařenými brambory, kari rýží nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…