Kulajda - bez hřibů ale s klobáskou

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Jelikož u nás hřibky nejíme nahrdili jsme si to něřím co máme moc rádi. Do hnce dáme rozpustit máslo, dáme trochu hladké mouky a uděláme světlou jíšku. Hotovou jíšku podlijeme vodou, přidáme na drobné kostičky nakrájené brambory, lehce osolíme, přidáme nové koření, hřebíček, bobkový list, celý pepř. Vaříme lehce do změknutí. Mezitím si nakrájíme klobásku na kostičky a uvaříme vajíčka na tvrdo. Jakmile jsou brambory uvařené přidáme do hrnce klobásku a nakrájené vajíčko. Přidáme bujon, smetanu, kopr a dochutíme podle chuti cukrem a solí.

Komentáře a dotazy…