Krůtí roládky - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Krůtí maso nakrájíme ostrým nožem na hodně tenké plátky, dáme do fólie a jemně naklepeme plochou stranou paličky na maso. Plátky pak vyndáme a osolíme. Sušená rajčata necháme okapat a rozmixujeme je s opláchnutými olivami a nastrouhaným sýrem. Směs promícháme s lístky majoránky a naklepané plátky masa po celé šířce potřeme. Každý plátek zarolujeme do malé úhledné roládky, převážeme kuchyňskou nití nebo spíchneme párátky. Obalíme je v rozšlehaných vejcích a pak ve strouhaném chlebu, přendáme na pečící papír a lehce pokapeme olejem. Pečeme asi 20 minut na 180°C, vhodná příloha je jarní salát.

Komentáře a dotazy…