Krůtí pečínka s cuketou a rajčaty

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených
  1. Kromě již uvedených surovin budeme potřebovat dřevěná párátka a režnou nit. V masu vykrojíme kapsu, mozzarellu nařežeme na tenké plátky. Z bylinek otrháme lístky a s mozzarellou i sušenými (nakládanými) rajčaty dáme do vykrojené kapsy. Sepneme párátky a pevně ovážeme nití.
  2. Pak maso osolíme a opepříme, dáme je do pekáče vymazaného olejem a pečeme při střední teplotě asi hodinku, podle potřeby podléváme.
  3. Cuketu i se slupkou nakrájíme na kousky, rajčata na měsíčky. Žlutá rajčátka rozpůlíme, česnek prolisujeme a všechno přidáme k masu cca 20 minut před dopečením, podlijeme vývarem a dochutíme solí i pepřem. Na míse můžeme pečeni ozdobit bylinkami.

Komentáře a dotazy…