Krůtí maso s rýží a vejci

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Propláchnutou rýži dáme vařit, mezitím nakrájíme na nudličky omyté krůtí maso, které zprudka opečeme v rozpáleném oleji. Opečené nudličky zalijeme vývarem a necháme asi 10 minut podusit. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a společně s mraženým hráškem přidáme k podušenému masu. Směs krátce prohřejeme a smícháme s horkou vařenou rýží. Do připraveného rizota přidáme všechna vejce, odstavíme z ohně a mícháme tak dlouho, až se vejce srazí. Nakonec rizoto dochutíme vegetou, adžikou a pepřem. Při podávání ozdobíme snítkou tymiánu.

Komentáře a dotazy…