Krkovička pečená v těstíčku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Plátky krkovičky mírně naklepejte rukou, hodně osolte a opepřete a pak každý plátek potřete jedním rozmělněným stroužkem česneku. Vejce smíchejte v misce se smetanou, nasekanými bylinkami a hořčicí. Maso obalte nejprve ve strouhance, pak ve vajíčkovo-smetanové směsi a osmažte na rozpáleném oleji z obou stran dorůžova. Mezitím vyskládejte dno pekáčku třetinou slaniny a koleček cibule. Na vrstvy položte čtyři osmažené krkovičky, na ně dejte druhou třetinu slaniny a cibule, zbylé čtyři krkovičky a navrch zbývající slaninu a cibuli. Přiklopené pečte hodinu až hodinu a půl v troubě předehřáté na 200 °C.

Komentáře a dotazy…