Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnová polévka se smetanou a žloutky

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu a kosti opereme, očistíme a uvaříme ve vodě. Kedlubny očistíme, oloupeme, nakrájíme uvaříme v nepřikryté nádobě. Potom je prolisujeme sítem a vložíme do procezeného vývaru z kostí a zeleniny. Mouku rozmícháme ve studeném vývaru a za stálého míchání nalijeme do polévky a osolíme. Do polévkové mísy nalijeme smetanu, zamícháme do ní žloutky a přilijeme polévku. Do hotové polévky vložíme kuličky z vařeného těsta nebo osmažené kostičky housky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!