Kávová charlotta

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Z mléka, pudinkového prášku a instantní kávy uvaříme pudink, který za stálého míchání necháme zchladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a rumem, postupně vetřeme vlažný pudink. Piškoty namáčíme z jedné strany v kávě, naskládáme 1. vrstvu do formy a potřeme krémem - postup opakujeme, dokud nespotřebujeme všechny piškoty. Pak povrch potřeme a ozdobíme ušlehanou šlehačkou (se ztužovačem), pokapeme vaječným koňakem a necháme v chladu ztuhnout.

Komentáře a dotazy…